standartnews.com banner
 ЗДРАВЕ Сряда, 23 Юли 2003 
 

ВОДЕЩИ ЗАГЛАВИЯ

  ПАЗАР
  ДЕНЯТ
  ИКОНОМИКА
  ОБЩЕСТВО
  СВЯТ
  СтандАрт
  ШОК
  ДРАМИ
  СТИЛ
  ВРЕМЕТО
Bulgarian Edition
English Edition


mobiltel.bg mtel.net www.bta.bg focus-news.net svobodnaevropa.org www.bbc.co.uk pss.bglink.net gyuvet.ch

Магданозът прави мъжа звяр в леглото

Отвара от магарешки тръни и кантарион също действа като виагра

В Библията е описано как Рахил дава на Яков "мандрагорови ябълки", за да го подсили като мъж. Става дума за растението мандрагора. В него има 4 силно действащи алкалоида, два от които са мощни сексстимулатори. У нас мандрагората не расте. Затова пък имаме десетки треви, корени и билки, които правят мъжете истински жребци. Едно от най-препоръчваните средства срещу импотентност е магданозът. Няма значение дали от него ще се приготвят тежки "магданозлии" ястия, или ще се пие отвара от корените и стръковете му. В магданоза има етерични съединения, които дразнят простатната жлеза и семенните мехурчета. Така косвено се стимулира ерекцията. По същия начин действат черният пипер, бахарът и някои други подправки. Точно затова те били толкова ценени в древността и Средновековието. Експедициите за подправки всъщност са били експедиции за сексстимулатори. За мъжката сила стари билкари препоръчват още отвара от магарешки тръни, бабини зъби, жълт кантарион. От тези растения фармацевтите отдавна произвеждат различни видове виагра. Сокът от целина и тиквеното семе също увеличават мъжката потентност. Малцина знаят, че плодът на черницата е изключителен сексстимулатор. Затова у нас той пада от дърветата и никой не го яде.

Вашият коментар

  
   

Мурсалски чай събужда мерака

Родопска билка, известна като мурсалски или пирински чай, придоби славата на естествена виагра, която по чудодеен начин укрепва мъжката потентност. Най-голямата плантация е в местността Мурсалица край Триград. От седмица тя се охранява от петима горски пазачи. Растението е под забранителен режим заради поголовното му изкореняване през последните години. С отгледан разсад бизнесменът Здравко Лховоски е засадил около 3 дка с ценната билка. Сега подготвя цех за сушене и пакетиране на чая. Смята да увеличи производството до 200 дка и да опакова до 500 кг годишно. В момента около 30 г от него се продават в Триград по 3,20-3,60 лв. Проби са заминали за Германия, където немски учени ще се опитат да разгадаят тайната на билката. Освен като сексстимулатор всекидневната консумация на мурсалски чай води и до дълголетие, твърдят местните хора.
Билката вирее и извън естествената си среда. Предприемчив пенсионер е насадил и отглежда 1 милион коренчета пред панелката си в центъра на Смолян. Любен Ушев донесъл семената преди 8 г. от Триград и сега изхранва семейството си, като продава бройка от уникалната билка по 50 ст.


 
Обратно горе © Стандарт. Издава 'Стандарт нюз АД'   |   webmaster